Az oldal tetejére!

PillCam SB vékonybél endoszkópia termékleírás

PillCam SB vékonybél endoszkópia széles körben használt, beteg-barát eszköz, mely közvetlenül láthatóvá teszi a vékonybél rendellenességeit, alkalmas azok felderítésére és nyomon követésére. Az PillCam rendszer használatával az eljárás egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi az ellátás színvonalát, a vékonybél állapotában értékelését, így segíti az egészségügyi ellátásban dolgozókat az elváltozások mutatásában. A PillCam SB endo kapszula használatával az orvosok megjeleníthetik a teljes vékonybél képét anélkül, hogy a betegnek egy hosszú és kényelmetlen eljáráson menne keresztül. Egyszerűen lenyelhető a vitamin méretű kapszula, az orvosok pedig azonnal észlelhetik és követhetik a sérüléseket, fekélyeket, daganatokat, és vérzéseket a vékonybélben.

PillCam SB endoszkópos vizsgálat hardware


PillCam® Recorder


A PillCam rögzítő egy kis hordozható felvevő készülék, amely a PillCam endoszkóp kapszulákkal kommunikál, ahogy a kapszula áthalad a GI traktusban. A készülék egy hordtáskában kap helyet, amely a beteg derekán lévő övre csatlakozik. A beavatkozás után az adatok letöltése a PillCam felvevőről lehetséges.

PillCam® Sensor Belt


Az érzékelő öv kényelmes, a páciens derekára tehető, nem korlátozza a mozgást. Az kapszula érzékelők be vannak építve az övbe, így nincs szükség ragasztóra, vagy egyéb kényelmetlen eszközre.

RAPID® Valós idejű Viewer


Gyors, valós idejű figyelőrendszer, egy olyan kézi eszköz, amely lehetővé teszi a vékonybél endoszkópos vizsgálat során a valós időben történő megfigyelést. A kézi készülék tartalmazza a teljes RAPID Reader szoftvert.

PillCam SB endoszkópos vizsgálat software


RAPID Software Suite


A Rapid szoftvercsomag lehetővé teszi a PillCam kapszula endoszkópia hatékony kezelését a vizsgálat kezdetétől, a felülvizsgálaton és elemzésen keresztül, a jelentéskészítésig. A RAPID szoftvercsomag immár 8. generációs, tartalmazza a „RAPID”, „RAPID Access” és a „RAPID Reader” funkciókat. Megoldást kínálva minden kapszula endoszkópos munkafolyamathoz, a „RAPID Software Suite” több olvasási módot kínál, fejlett elemző funkcióval, hogy támogathassa a képek értelmezését, az intuitív jelentéskészítést, és a megfelelő hálózati kapcsolatot. A szoftvercsomagról bővebb információt a gyártó oldalán talál: PillCam kapszula endoszkópia szoftver leírás

RAPID® v8


RAPID szoftver biztosítja a „Given Imaging” kiváló megjelenítését, a továbbfejlesztett munkafolyamatokat, a bizonyított klinikai értékelést, és a rugalmas integrációs megoldásokat, megkönnyítve kapszula endoszkópiai eljárások mindennapi használatát a klinikai gyakorlatban.

RAPID® Access v8


A „RAPID Access” meglévő számítógépes rendszerekhez biztosítja a hozzáférést, a PillCam kapszula endoszkópiás vizsgálatirányítást, hálózati környezetben. Támogatja a különböző, egyedi munkamodelleket, hogy jobban illeszkedjen a létesítmény egyedi igényeihez, beleértve a betegek demográfiai adatainak bevitelét, a jelentések kiadását, továbbá a hálózati erőforrások elérésével, hozzáférést biztosít a háttértár-meghajtókhoz és a nyomtatókhoz.

RAPID® Reader v8 Download


RAPID Reader v8 letöltés javítja a betegek hozzáférését a PillCam eljárásokhoz, és biztosítja a munkafolyamatok rugalmasságét és a „RAPID Video”-k értelmezését , ha a telepített számítógép messze van a fő RAPID munkaállomástól.

RAPID Help Dokuments


A „RAPID Help” dokumentum jelenti a forrást, amely segít a RAPID softwarenek a dokumentumokat nyomdakésszé tenni.

RAPID Report Templates


Ez a letöltés egy fejlesztést tartalmaz a RAPID Report sablonokhoz, a RAPID / RAPID Reader szoftververziókhoz: 6.3/6.5/7, felváltja a jelenlegi jelentési sablonokat, új és továbbfejlesztett elrendezést és formázást, amely biztosítja, hogy a jelentés könnyebben olvasható és használható legyen. A jelenleg telepített RAPID rendszer helyébe, mely négy jelentés sablont tartalmaz, nyolc új sablon használható majd.